Restauraties

Bouwbedrijf Overdevest in Haarlem is de specialist voor al uw restauraties. Wij zijn aangesloten bij BouwGarant en dus bent u verzekerd van kwaliteit, zekerheid, service en garantie. Een restauratie in Haarlem is een echte klus voor Bouwbedrijf Overdevest.

Bouwbedrijf Overdevest is gevestigd in Haarlem. Ons bedrijf werd al in 1933 opgericht. Inmiddels hebben we veel ervaring en kunnen wij u goed adviseren bij uw restauratietraject. Wij kunnen op ambachtelijke wijze producten voor u op maat maken, zoals ramen en kozijnen, deuren en interieurwerk.

Een totale restauratie is vaak een groot project dat veel stress met zich mee kan brengen. Wilt u er zeker van zijn dat uw restauraties in Haarlem goed gaat? Kies dan voor de Bouwbedrijf Overdevest. Wij voeren uw restauraties vakkundig uit en voor dat u het weet zijn wij weer weg en geniet u van uw de geslaagde restauratie.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Vul dan het formulier in onder het kopje
‘offerte aanvraag’. U hoort snel van ons.

Indien u vragen heb of als u een afspraak wilt maken zodat u samen met ons de mogelijkheden kunt bespreken dan staan wij graag persoonlijk voor u klaar. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via:
020 – 495 40 08 of stuurt u een e-mail met uw vraag naar: info@bouwop.nl.

Bouwbedrijf Overdevest is een erkend bouwgarant aannemer voor Haarlem en omgeving.